Despre noi

Fondata în 2002, compania Bonarte s-a dezvoltat în scurt timp, devenind una dintre cele mai bine-cunoscute branduri de mobilier din judetul Iasi. Sub semnatura Bonarte este creata o gama larga de mobilier : dormitoare, camere de zi, bucatarii, camere de tineret, birouri, livinguri, cat si mobilier pentru spatii comerciale.

Afacerea noastra este condusa de dorinta de a schimba un spatiu obisnuit într-unul în care doriti sa va reintoarceti cu placere . De-a lungul a 13 ani de experienta am dezvoltat o serie de servicii care pot îndeplini cele mai selecte gusturi si am alocat o mare atentie spre calitatea produselor noastre.
Stim deasemenea ca aspectul se reflecta în calitatea materiilor prime si accesoriilor pe care le folosim. De aceea colaboram cu unele dintre cele mai bine-cunoscute companii din industria mobilei.
Echipamentul utilizat în timpul procesului de fabricatie este de asemenea important. Compania noastra a investit într-o linie moderna de productie care garanteaza taieri ,finisaje si accesorii perfecte
Reprezentantii nostri va vor indruma in alegerea culorilor, texturilor pentru a avea o mobila la standardele cele mai ridicate.

Suntem o companie care invata si inoveaza in fiecare zi si drept premiza interpretam dorinta fiecarui client si o transformam in ceva real ,material.
Realizam proiecte pentru persoane fizice,societati comerciale,firme de constructii ,arhitecti etc.
Împreună cu clienții noștri analizam locatia și tinem cont de gusturile, interesele și nevoile acestora pentru a realiza o lucrare practica și moderna, fără a neglija calitatea și căldura materialelor si finisajelor.
Contactati-ne si impreuna vom proiecta mobilierul in functie de bugetul si ideile dumneavoastra.